Home - Nieuws - 2023

17-05-2023

Verschillende Teltonika producten zijn NU beschikbaar als bundel met RMS


Op onze webshop zijn er nu verschillende Teltonika Networks producten beschikbaar als bundel met 10 jaar aan Teltonika RMS. Een interessante actie want de bundels zijn een stuk voordeliger dan het aanschaffen van losse producten.

Wat is Teltonika RMS?
Teltonika RMS staat voor Remote Management System. Dit platform van Teltonika Networks biedt gebruikers volledige controle en monitoring van hun routers, switches en gateways. Het Remote Management System (RMS) bestaat uit drie hoofdonderdelen:
  • RMS MANAGEMENT geeft u volledige controle over al uw Teltonika routers, gateways en switches
  • Met RMS CONNECT kunt u andere slimme apparaten op afstand bereiken en bedienen, zelfs zonder publiek IP-adres. Dit gaat via RDP/ VNC-, SSH- of HTTP(S) -protocollen, zonder dat er extra software is vereist.
  • RMS API helpt u om wat u nodig heeft uit RMS te halen en te implementeren in het IoT- platform van uw keuze.
Lees meer →

De volgende bundels zijn beschikbaar:07-04-2023

Ontvang een GRATIS Bol.com cadeaubon bij uw TP-Link aankopenVan april t/m juni ontvangt u een GRATIS Bol.com voucher bij uw TP-Link aankopen van minimaal €1000,-. Er is geen limiet op het aantal vouchers, dus u kunt zo vaak meedoen met de actie als u wilt. Op onze webshop zijn verschillende TP-Link producten beschikbaar. Hieronder hebben we er een aantal uitgelicht:

1. Omada EAP620 HD Slim

11ax (Wi-Fi 6) Indoor Access Point

Deze variant van de populaire EAP620 van TP-Link heeft een (extra) slank ontwerp. Het AP is máár 15 mm breed! Klein maar fijn; want het product heeft verder PoE+ ondersteuning, toegang tot seamless roaming, band steering en beamforming én het is compatibel met Omada SDN.

Bestel nu →

2. Omada EAP650 Slim

11ax (Wi-Fi 6) Indoor Access Point

De EAP650 is een echte teamspeler. Het product is in staat om automatisch kanaalinstellingen en zendvermogensniveaus van nabije AP’s aan te passen, zodat Wi-Fi-interferentie vermindert. Een verzameling van EAP650’s is perfect voor middelgrote omgevingen zoals kantoren en ziekenhuizen.

Bestel nu →

3. Omada OC200

Cloud Controller

Een TP-Link netwerk is niet compleet zonder de OC200. Deze Cloud Controller biedt gebruikers de mogelijkheid om hun netwerk centraal te beheren. Denk aan real-time monitoring, een captive portal opzetten, uw systeem updaten, etc. Het is allemaal mogelijk met de OC200.

Bestel nu →

4. TL-ER7206

Multi-Wan VPN Router

Profiteer van tal van securityfeatures met deze Multi-Wan VPN Router. Niet alleen ondersteunt de router VPN-protocollen zoals IPsec, PPTP en L2TP, maar heeft het ook een ingebouwde, geavanceerde firewall én een IP/ MAC/ URL filter. Bij de TL-ER7206 weet u zeker dat u in de goede richting zit.

Bestel nu →

Networking

Specialized Products

Partnerservice

Contact