Home - Nieuws - 2022

21-09-2022

Een kijkje in het portfolio van SonicWall in 2022

In deze webshop vind je maar liefst 145 producten van SonicWall. Dit maakt SonicWall het merk met het grootste portfolio. Jammer genoeg betekend meer keuzes wellicht ook keuzestress… Om u op weg te helpen zetten we alle mogelijkheden op een rij. Van email security tot capture clients tot firewalls; Wat is de beste keuze voor uw project?
 

FIREWALLS

Bij Alcadis heeft u de keuze uit de TZ-serie firewalls. De TZ-serie is een van de best beveiligde en- multi-inzetbare apparaten op de markt. Voor iedere locatie is er een oplossing. De compacte TZ270 is een perfect instapmodel, terwijl de TZ670 juist, met zijn 10x GbE poorten, véél personen kan bedienen. Ontdek de apparaten in detail in onze webshop 
                                             SECURE UPGRADE PLUS

Bij alle TZ-serie firewalls op onze webshop is er de mogelijkheid om de firewall als bundel in te kopen met Secure Upgrade Plus. Dit is een subscriptiebundel voor verschillende beveiligingstools. Denk aan content en- URL-filtering (CFS) , gateway antivirus en Capture ATP Sandboxing. De licentie is beschikbaar als Advanced Edition of Essential Edition.

Bij aanschaf van de Advanced Edition profiteert u, naast alle voordelen van de Essential Edition, ook van Cloud Management via de Network Security Manager


NETWORK SECURITY MANAGER/ CLOUD MANAGEMENT

De Network Security Manager is een online tool waarmee gebruikers al hun SonicWall-apparaten vanuit één plek kunnen implementeren en beheren. Kiest u ervoor om meerdere firewalls te gebruiken kan dit super handig zijn..  LET OP! De software is alleen beschikbaar voor één type firewall. Koopt u bijvoorbeeld een versie voor de TZ270 dan is deze alleen beschikbaar voor de TZ270.
 

App security

(HOSTED) EMAIL SECURITY

Met de (hosted) Email Security software van SonicWall kunt u uw email beveiligen. De software biedt gebruikers toegang tot analysetools om phising, spam, spoofing, zombie- en virusaanvallen te detecteren. Hiernaast is er een antivirus voor het beschermen van inkomende en uitgaande mail. Er zijn twee versies beschikbaar, een versie voor de beveiliging van een gehele server en een voor 5 tot 24 gebruikers.

CLOUD APP SECURITY

Bescherm al uw Office 365 en- Google apps met de Cloud App Security software. De software voorkomt dat vertrouwelijke bestanden worden gedeeld in OneDrive, SharePoint en Google Drive, scant inkomende-, uitgaande- en interne e-mails, blokkeert gevaarlijke URL’s en bijlagen én doet nog veel meer.
VPN


SSL VPN

De laatste ontwikkeling in Secure Socket Layer data encryptie is de SSL VPN. De software is sneller dan de traditionele IPSec VPN en is perfect voor diverse omgevingen (PC, tablet, mobiel, etc.). Belangrijk voor u om te weten is dat het product is ontworpen om alleen te werken met firewalls en SMA-apparaten van SonicWall.

GLOBAL VPN

De Global VPN heeft sterke data encryptie mogelijkheden. Decryptie is mogelijk via pre-shared private keys of digital certificates.
De SSL VPN is in vergelijking met de Global VPN ook compatibel met third-party VPN-tools. Het product is het beste te gebruiken in all-Windows netwerken. De afweging voor een product hangt af van de situatie, voor vrijblijvend advies over het beste product in uw situatie kunt u contact opnemen via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125.  


Endpoint security


CAPTURE CLIENT

Capture Client past op gedrag gebaseerde advanced threat protection toe om uw netwerk af te speuren naar potentiële dreigingen. Dit gebeurt op verschillende manieren. Hier vindt u de datasheet van SonicWall waar alle mogelijkheden op een rij staan. Met de Capture Client geeft u uw netwerk de extra beveiliging om op tijd klaar te staan voor dreigingen. Voorkomen is beter dan genezen!
SUPPORT

Bij aanschaf van deze licentie profiteert u van 24×7 of 8×5 – afhankelijk van de versie die u heeft – support van SonicWall. De support vindt plaats via de telefoon, e-mail en/ of online chat. De 24×7 support is beschikbaar 24/7 365 dagen per jaar. De 8×5 support is alleen beschikbaar onder werkuren. Voertaal van de support is Engels.


16-05-2022

Waarom een switch met meer poorten niet per se beter isWist u dat u al van 10G kunt profiteren met de switches van EnGenius? 10G of 10G uplink is de oplossing voor een bottleneck in uw netwerk. Niet langer verslechterd de hoeveelheid verbonden apparaten de doorvoersnelheid naar het achterliggende netwerk. Ontdek de laatste ontwikkelingen uit het lab.

Een bottleneck ontstaat vaak doordat standaard switches meerdere 1G poorten hebben, maar maar één 1G uplink. Het is net een trechter. De opening aan de ene kant is veel groter dan aan de andere kant. 10G uplink maakt de twee openingen gelijker in grootte. Het resultaat is dat de switches meer apparaten tegelijkertijd aan kunnen als andere switches met een soortgelijk aantal 1G uplink poorten.
 
Ethernet poorten SFP+ poorten (10G) PoE poorten PoE standaard Switch vermogen
ECS1528 24x1G 4 - - 128 Gbps
ECS1528P 24x1G 4 Poorten 1-24 802.3af/at 128 Gbps
ECS1528FP 24x1G 4 Poorten 1-24 802.3af/at 128 Gbps
ECS1552 48x1G 4 - - 176 Gbps
ECS1552P 48x1G 4 Poorten 1-48 802.3af/at 176 Gbps
ECS1552FP 48x1G 4 Poorten 1-48 802.3af/at 176 Gbps
ECS2512 8×2.5G* 4 - - 120 Gbps
ECS2512FP 8×2.5G* 4 Poorten 1-8 802.3af/at/bt 120 Gbps
ECS5512 8x10G 4 - - 240 Gbps
ECS5512FP 8x10G 4 Poorten 1-8 802.3af/at/bt
240 Gbps

*De 2.5G-poort biedt toegang aan een netwerk voor één apparaat. U kunt het beste voor deze producten kiezen als u verwacht dat het draadloze verkeer meer dan 1G LAN bandbreedte oplevert.

Meer informatie?

Meer informatie of vrijblijvend advies over de Gigabit Switches van EnGenius? Kom in contact met onze experts via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125.


05-05-2022

Ontdek het nieuwste lid van het MetaGeek portfolio, MetaGeek TonicHet portfolio van MetaGeek heeft veel veranderingen doorgemaakt per 1 mei 2022. Report Builder wordt onderdeel van Chanalyzer. Eye P.A. is alleen nog maar beschikbaar als onderdeel van een jaarlijkse subscription service… In één van onze recente artikelen vind u meer informatie. Je zal bijna vergeten dat er ook nog een nieuw product onderdeel is van het portfolio van het merk: MetaGeek Tonic.

Wat is MetaGeek Tonic?
MetaGeek Tonic is een real-time Wi-Fi packet analyzer. Met de software kunnen gebruikers in real-time inzien welke packages ze binnenkrijgen op hun netwerk. Denk aan Data Frames, ACK’s, Authentication Frames, etc. De packages worden automatisch gecategoriseerd voor gebruiksgemak.

En dat is niet het enige
Tonic berekent, registreert en volgt Airtime Usage. Met de software kunt u gemakkelijk zien welke AP's en clients -zichzelf herhalen, -langzaam zijn of kostbare tijd op het Wi-Fi-kanaal verbruiken. Eenvoudige pijlen (zie de afbeelding) geven aan wie het 802.11-frame heeft verzonden. Kleurrijke labels laten zien wat voor soort frame het was. Wi-Fi-gesprekken volgen was nog nooit zo gemakkelijk. U kunt Layer 1 Spectrum Analyses uitvoeren wanneer u een Wi-Spy DBx inplugt. Ontdek bronnen van niet-Wi-Fi-interferentie en meet de congestie van Wi-Fi-kanalen vanuit een onbewerkt RF-perspectief.

Hoe kunt u profiteren van Tonic?
Het product is beschikbaar als onderdeel van de MetaGeek Enterprise Suite - een jaarlijkse subscription service. Bij de bundel zitten ook Eye P.A. en Chanalyzer ingegrepen. Om Tonic te kunnen gebruiken is het verder belangrijk om een USB Wi-Fi adapter te hebben voor packet capture. De TP-Link Archer T9UH v2 is een goede keuze bij Alcadis bijvoorbeeld. MetaGeek Enterprise Suite is op de volgende manieren beschikbaar op onze webshop:Networking

Specialized Products

Partnerservice

Contact