Home - Nieuws - 2020

11-12-2020

Donderdag 24 december is de laatste besteldag van 2020Dit jaar is Alcadis gesloten tussen Kerst en Oud & Nieuw: vanaf vrijdag 25 december 2020 t/m zondag 3 januari 2021. Dit betekent dat er geen bestellingen worden verzonden en daarnaast zal er geen regulier support beschikbaar zijn.

Plaats op tijd uw bestelling

Op donderdag 24 december is Alcadis geopend volgens de normale openingstijden, maar PostNL komt de pakketjes eerder halen. Zorg dus dat u vóór 15.00 uur uw bestelling heeft geplaatst, anders kan uw bestelling pas op 4 januari 2021 in behandeling worden genomen. Goed om te weten: de bestellingen van 24 december worden op maandag 28 december bezorgd door PostNL.

Vanwege de aanhoudende drukte bij onze vervoeder én de voorraad die in december toch altijd erg hard gaat, willen wij u vragen om écht op tijd te bestellen. Wij adviseren om uw bestelling op maandag 21 december 2020 te plaatsen, dat biedt u de meeste kans op bezorging voor de feestdagen.

Vanaf maandag 4 januari 2021 staan de medewerkers van Alcadis weer voor u klaar om uw orders te verwerken en u te ondersteunen bij al uw sales- en supportvragen.

Profiteer nog snel van de aanbiedingen

Er zijn verschillende promo’s die nog geldig zijn tot en met het einde van het jaar. Plaats dus uiterlijk 24 december uw bestelling om van deze aantrekkelijke promo's te kunnen profiteren. Uiteraard geldt ook hier dat alles afhankelijk is van de beschikbare voorraad. Wacht dus niet te lang!
  • Eindejaarsactie van Alcatel-Lucent: u ontvangt hoge kortingen op bundels van 5 Stellar AP’s met een gratis 1-jarige OmniVista Cirrus licentie.
  • Alle huidige Ruckus-acties: dit geldt dus óók voor populaire Unleashed Promo.
  • TP-Link Omada SDN Promo: u kunt nu nog extra voordelig kennismaken met Omada SDN. Bent u al overtuigd van de voordelen van Omada SDN? Dan hebben we ook goed nieuws, want er geldt geen maximum bij deze promo!
Heeft u nog vragen? Stel ze gerust. Onze medewerkers staan voor u klaar via 030 – 65 85 125 of sales@alcadis.nl.


02-12-2020

Tijdelijke aanpassing van ons verzendbeleid

Vanwege uitzonderlijke drukte bij onze vaste vervoerder, kunnen wij momenteel niet dezelfde service bieden die u van ons verwacht. Daarom zien wij ons genoodzaakt tijdelijk ons verzendbeleid aan te passen. Effectief houdt dit in dat wij uitsluitend bestellingen die voor 3 uur geplaatst zijn dezelfde dag kunnen verwerken. Bestelt u na 3 uur? Dan wordt uw bestelling de volgende werkdag verzonden.


Bij grote bestellingen kan het helaas voorkomen dat het verzendproces iets meer tijd in beslag neemt. De Track & Trace gegevens zijn leidend voor aflevermoment, maar ook hier kan vertraging optreden. Helaas hebben wij bij Alcadis geen extra inzage. Onze excuses voor het ongemak.
31-08-2020

Profiteer van de vernieuwde TP-Link Bundelaanbiedingen

TP-Link Promo's
Recent heeft TP-Link een nieuwe beheerplatform gelanceerd: Omada SDN. Met Omada SDN kunt u nog gemakkelijker en efficiënter uw netwerk beheren. Zo kunt u niet alleen access points, maar ook uw switches, cloud-controllers en SafeStream gateways beheren vanuit één centraal dashboard. Om u kennis te laten maken met Omada SDN heeft TP-Link de promo’s vernieuwd! Ontdek hier alle details:

NFR-Kit

De Not-For-Resale (NFR) Kit is vernieuwd. Zo kunt u tot en met het einde van dit jaar onder meer de Omada EAP265HD indoor Wi-Fi 5 access point, JetStream TL-SG2210MP switch en JetStream TL-SG2428P switch in uw NFR kit opnemen. Hierdoor kunt u met hoge kortingen de nieuwe Omada SDN producten zelf testen en het hoge gebruiksgemak en uitstekende prestaties ervaren. De inhoud van uw NFR kit kunt u zelf bepalen. Voor het samenstellen van uw NFR kit kunt u kiezen uit 8 TP-Link producten. U dient minimaal 3 producten en maximaal 8 producten aan te schaffen. Aangezien het een NFR Kit is, mag u de producten niet doorverkopen.

Bundelpromo's

Ook de bundelpromo is vernieuwd. Tot en met 30 september ontvangt u interessante bundelkortingen. De bundels bestaan uit meerdere access points, een PoE switch en een OC200 Cloud Controller. U heeft de keuze uit meerdere EAP245 en EAP265 HD bundels. Dit zijn Wi-Fi 5 access points die hoge doorvoersnelheden tot 1750 Mbps kunnen leveren. Daarnaast hebben beide access points 2 gigabit ethernetpoorten waarvan 1 PoE ondersteund. In tegenstelling tot de EAP245 is de EAP265 HD speciaal ontworpen voor drukkere omgevingen.

Er zijn meerdere bundels beschikbaar. Hoe meer access points u aanschaft, hoe hoger de korting wordt die u ontvangt. Bekijk hier alle bundels >>


Switch Promo
Met Omada SDN kunt u ook gemakkelijk uw switches beheren en configureren. Om u kennis te laten maken met de Omada SDN Switches ontvangt u tot en met 30 september hoge kortingen als u een bundel van twee van de onderstaande switches aanschaft. U heeft de keuze uit 5 PoE switches en 5 non-PoE switches

Bekijk alle in aanmerking komende switches >>26-07-2020

Het is eindelijk zover: de nieuwe webshop van Alcadis is live!

Nieuwe features vernieuwde webshop alcadis
Op de achtergrond hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan onze nieuwe webshop. En laten we eerlijk wezen: de webshop van Alcadis was ook wel écht aan vervanging toe. We zijn dan ook erg trots dat we de nieuwe webshop eindelijk kunnen tonen aan u als een van onze waardevolle partners.

Sneller de juiste producten zoeken én vinden

De nieuwe webshop is er qua vormgeving, snelheid en gebruiksvriendelijkheid enorm op vooruit gegaan. De zoektocht naar het juiste product is een stuk makkelijker gemaakt. Vanuit het menu kunt u doorklikken op merk of u kunt uw zoektocht starten vanuit de productgroep en met behulp van de filteropties het product naar wens vinden. 

Veel meer handige functionaliteiten voor partners

De nieuwe webshop zorgt ook voor veel meer gebruiksvriendelijke en handige functionaliteiten voor onze partners. Zo is het nu mogelijk om op productpagina’s vragen te stellen over het desbetreffende product en kunnen partners een e-mailadres achterlaten bij producten die niet op voorraad zijn. Wij geven dan een seintje zodra er weer voorraad is.
Ook de mogelijkheden van het partneraccount zijn uitgebreid. Zo kunt u nu:
  • De status van uw bestellingen bekijken.
  • De facturen van bestellingen opzoeken en downloaden.
  • Eerder geplaatste bestellingen met één muisklik opnieuw plaatsen.
  • Favoriete producten toevoegen aan lijsten, zodat deze gemakkelijk en snel terug zijn te vinden in uw partneraccount.
  • Offertes aanvragen en uw openstaande en gesloten offertes bekijken.
Met onze nieuwe webshop willen we het bestelproces voor onze partners vereenvoudigen en versnellen. De aankomende tijd gaan we webshop nog verder optimaliseren en uitbreiden. Voor nu nodigen we u van harte uit om de webshop verder te bekijken en kennis te maken met de nieuwe interessante functies. 

Goed om te weten: partners die al in het bezit waren van een webshopaccount, dienen een nieuw wachtwoord aan te vragen via “wachtwoord vergeten”. Inmiddels zijn alle partners hiervan op de hoogte gesteld. Partners die nog geen inloggegevens hadden van de webshop, kunnen zich aanmelden via het formulier op deze pagina.

Heeft u vragen of feedback over onze nieuwe webshop? Laat het dan gerust weten via marketing@alcadis.nl
Networking

Specialized Products

Partnerservice

Contact